The Color Run

Herregud vilken fullproppad vecka jag har haft.
 
I torsdags tog jag tåget till Uppsala och vandrade in i en av universitetets många byggnader för en introduktionsdag. Nervös var jag (extremt) men jag utmanade min sociala förmåga och hittade några snälla människor att prata med som gjorde att min ångest släppte en aning. Vi har även påbörjat vår inspark och jag har hittills fått uppleva en stadsvandring med lekstationer och hur det är att hänga på pub och klubb i nationslivet.
 
Livet gjorde sig även påmint i Gävle genom middag och kvällshäng på All Stars uteservering och en efterlängtad humanistdejt som kretsade kring Ida som äntligen har kommit hem till oss efter ett år i Sydkorea. I lördags hade jag dessutom en otroligt rolig och lite annorlunda dag. På morgonen sprang och dansade vi nämligen dränkta i färg då The Color Run kom till Gävle. Jag hade inga höga förväntningar direkt men oj så roligt jag hade! Det måste verkligen göras om utifall det arrangeras på nytt. På kvällen firade vi dessutom Emelies födelsedag med spel, charader och dans! Dagen efter sov vi så länge man bara får göra på söndagar, bakade tigerkaka och anordnade efterrättsbuffé för några av oss trötta men fortfarande fika-glada festdeltagare.
 
Idag kom jag hem från Uppsala strax innan ett och har för första gången på en vecka hunnit andas ut och reflektera över allt som har hänt. Jag har dock en känsla av att även de nästföljande dagarna kommer att vara, åtminstone nästan, lika fartfyllda.
Upp