Regnig sommar

Sedan jag tog studenten har jag haft fullt upp varenda dag så det är knappt att jag har hunnit sitta stilla något alls och faktiskt ta in att jag inte längre går i skolan. Men eftersom jag ska jobba lite smått i augusti tycker jag att man kan säga att jag faktiskt har sommarlov ändå.
 
På cirka två veckor har jag i varje fall bland annat gjort lite duktiga saker som att vara ledare för Skades friidrottsskola som avslutades med ett vattenkrig sista dagen vilket var riktigt roligt haha, skrivit in mig på arbetsförmedlingen och jobbat några dagar på ett café/bageri vilket har varit lärorikt. Men jag har också gjort andra saker som att åka till Stockholm med Emelie och Jenny där vi var på två fantastiska konserter med One Direction och 5 Seconds of Summer, fira midsommar med grillning och spel tillsammans med fina vänner, se "The Fault In Our Stars" på bio med några klassisar (kommer fortsätta kalla dem klasskompisar ett bra tag till haha), firat och överraskat min syster som fyllt 18 och sedan har jag ägnat dagar åt att mest bara fika, mysa och umgås med människor som gör mig glad.
 
Att dessutom försöka klämma in träning mitt i allt är inte det lättaste men jag tycker ändå att jag har lyckats relativt bra. Jag mår bra av att träna så därför försöker jag verkligen hinna med det. Idag vaknade jag upp till grått och regnigt väder, vilket jag har gjort nästan varje dag sedan vi fick lov känns det som, och bestämde mig för att köra ett styrkepass blandat med hopprep inomhus istället. Nu är det avklarat och jag ska snart åka ner på stan och träffa några kompisar. Vi ska säga hejdå till Younes som åker till Frankrike över sommaren för att jobba på Disneyland (är så avundsjuk!!). I onsdags gjorde vi samma sak med Matilda som nu är i Kiruna och ska vara där i sex veckor. Förhoppningsvis går tiden snabbt så jag snart får tillbaka dem hem igen!
 
 
Upp