Onsdag

 Förstår inte att min syster och alla mina 96-vänner tar studenten om knappt 1,5 månad. Har det verkligen gått ett helt år sedan jag sprang ut tillsammans med mina humanister? Det känns uppriktigt som att det var förra veckan, minns det så väl.
 
Det här har inte direkt varit någon extraordinär dag. Jag har jobbat på Épi, sprungit i Hemlingby med ben som skrek efter vila efter 5 km i måndags och ett dödspass på Korpen igår, jobbat lite mer i form av transkribering i någon timme framför datorn och nu ska jag äntligen mysa ner mig i sängen med "Harry Potter and the Goblet of Fire". Jag ska nämligen börja på den fjärde boken i mitt egna läs-om-alla-Harry-Potter-böckerna-fast-på-engelska-denna-gång-marathon. Coolhetsfaktorn var hög när man nyligen satt ensam i sitt rum och snyftade av glädje åt Oliver Woods lycka när Gryffindor till slut vinner quidditchturneringen.
 
Imorgon är det Valborg och om allt går som planerat ska det bland annat bli grillning och häng med ett gäng bra människor. Det låter riktigt fint tycker jag. Att sommaren snart är här är ju verkligen något värt att fira!
 
Upp