Page 364 of 365

Ni vet de där julkänslorna som jag aldrig tycktes få? De nådde även mig till slut när hela familjen samlades hemma hos mormor och morfar där vi åt, pratade, åt, skrattade och åt ännu mer. Den var den bästa julafton jag haft på länge faktiskt. Det var tur för det behövde jag.
 
Sista delen av 2014 har bara flugit förbi. Den 27:e började jag jobba igen och idag har jag återigen kämpat mig igenom en tio timmars arbetsdag men även den tiden rann iväg tack vare att jag faktiskt tycker att det är roligt att jobba! Jag har också hunnit träffa Nadine som kom hem några dagar över jul från Österrike. Ibland inser man inte hur mycket man har saknat och behöver vissa personer i sitt liv förrän man märker hur otroligt bra man mår av att få träffa dem igen. 
 
Imorgon är det sista dagen på 2014. Ett år som har varit helt galet för mig. Så många toppar och dalar. Det var ett helt år sedan jag och Bella vandrade runt på stan i väntan på att 2013 skulle ta slut i fyrverkerier och dans, tio månader sedan jag skrattade alltför mycket åt Frida som skulle sova precis under en hotande ljuskrona i taket och dagen efter fick krama om All Time Low, nio månader sedan jag och Emelie började spurta som galningar för att se 5 Seconds of Summer som kom ut från en byggnad, åtta månader sedan flygplanet lyfte mot Italien och min kanske allra lyckligaste vecka under 2014 utspelade sig och det var sex månader sedan jag grät i en vecka i Vasas korridorer tills jag inte förstod att jag fortfarande hade tårar kvar att fälla när min fina, bästa klass till sist sprang ut tillsammans. Jag har alltså inte gått i skolan på ett halvår. Jag kan inte beskriva hur det känns att ens tänka den tanken. Det är alldeles galet. Ett riktigt, klassiskt "men gud"-moment av Ida som mina humanister skulle säga.
 
Efter imorgon är denna bergochdalbana som 2014 har utgjort över. Om det är bra eller dåligt återstår att se. Det här året överraskade mig trots allt mer än något annat år har gjort tidigare så vem vet egentligen vad 2015 kommer att föra med sig? Jag håller bara tummarna för att jag helt enkelt ska få vara så glad som möjligt!
 
Upp